baneheia saken

Den nye etterforskningen av Baneheia-saken har ikke gitt noen nye DNA-funn som knytter Viggo Kristiansen til ugjerningene ifølge opplysninger gitt til VG. Viggo Kristiansen har vært i to avhør med politiet i forbindelse med den gjenopptatte Baneheia-saken.


Https Www Facebook Com Oddbjorg Einervold Underholdning True Crime Podcast

Mai 2000 der Lena Sløgedal Paulsen 10 og Stine Sofie Sørstrønen 8 først ble.

. Etterforskningen skal ifølge avisen nå være i en avsluttende fase og det er ventet at påtalemyndigheten vil sende sin innstilling til Riksadvokaten om det bør tas ut ny rettssak mot Kristiansen. Det bekrefter hans advokat Svein Holden overfor NTB. Alt dette og mer til i dagens VG.

I løpet av de siste åtte dagene har. Viggo Kristiansen på vei ut av Ila fengsel og forvaringsanstalt i Bærum etter at han ble. Der skal han ha forklart seg på nytt om hva som skjedde i Baneheia 19.

Og den nye etterforskningen av Baneheia-saken har ikke gitt noen nye DNA-funn som knytter Viggo Kristiansen til ugjerningene får VG opplyst. De tre siste dagene har Baneheia-dømte Jan Helge Andersen 40 vært i timelange vitneavhør ifølge VGs opplysninger. Politiet kartlegger mobilaktivitet på nytt.

VG som først meldte om saken melder å ha opplysninger om at Andersen har sittet i timelange avhør hos Oslo politidistrikt tre dager på rad. Ifølge avisen startet avhøret mandag.


Politiet Etterforsker Baneheia Saken Enna Seattle Skyline New York Skyline Skyline

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel